Ochrana osobních údajů

Správcem osobních údajů poskytnutých za účelem plnění předmětu smlouvy je prodávající.

Identifikační a kontaktní údaje správce

Společnost / Jméno a příjmení : Postele-Matrace-Rosty / Tomáš Labuda f.o.

Sídlo / Bydliště : Lesní 1929/30 Jablonec nad Nisou, 466 01

IČ : 86708660

DIČ : CZ7902232558

Telefon : + 420 604 181 815

E-mail : info@postele-matrace-rosty.cz

Kontaktní adresa / Provozovna : Podhorská 138, Jablonec nad Nisou - Paseky, 466 02.

Účel zpracování, rozsah osobních údajů a právní základ pro zpracování

Kupující bere na vědomí, že pro účely uzavření kupní smlouvy, její následné plnění (zpracování objednávky, zajištění vyskladnění a doručení zboží) a případného řešení práv z vadného plnění (reklamací) správce zpracuje a uchová v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, obecné nařízení o ochraně osobních údajů (dále jen GDPR), jeho osobní údaje v následujícím rozsahu: jméno, příjmení, adresa, e-mail a telefonní číslo (případně doplnit další údaje, které se budou zpracovávat – platební údaje atp.).

Právním základem pro zpracování osobních údajů je v souladu s článkem 6 odst. 1 písm. b) GDPR plnění smlouvy, jejíž smluvní stranou je kupující.

Kategorie příjemců/příjemci osobních údajů

 Správce se zavazuje osobní údaje kupujícího neposkytnout jiným subjektům než následujícím zpracovatelům:

 a)      smluvnímu dopravci PPL nebo Toptrans, za účelem dodání zboží,  přičemž údaje budou poskytnuty v následujícím rozsahu: jméno, příjmení, adresa, e-mail, telefonní číslo.

b)      provozovateli portálu Heureka.cz za účelem generování a zasílání dotazníků spokojenosti s nákupem v rámci programu Ověřeno zákazníky, do něhož je internetový obchod zapojen. Právním základem pro zpracování je v tomto případě v souladu s článkem 6 odst. 1 písm. f) GDPR oprávněný zájem správce, který spočívá ve zjišťování spokojenosti kupujícího s nákupem u správce. Zasílání dotazníků se týká všech kupujících, kteří neodmítli zasílání obchodních sdělení ve smyslu § 7 odst. 3 zákona o některých službách informační společnosti (č. 480/2004 Sb.), a je prováděno po každém nákupu na internetovém obchodu. Provozovatel portálu Heureka.cz je oprávněn předanou e-mailovou adresu použít výhradně za účelem vygenerování a zaslání dotazníku spokojenosti ve smyslu Podmínek programu Ověřeno zákazníky dostupných zde: sluzby.heureka.cz/napoveda/podminky-a-dulezite-dokumenty/. Proti zasílání e-mailových dotazníků v rámci programu Ověřeno zákazníky může kupující kdykoli vyjádřit námitku odmítnutím dalších dotazníků pomocí odkazu v e-mailu s dotazníkem. V případě námitky nebude dotazník kupujícímu dále zasílán.

Doba uložení

Osobní údaje budou správcem uloženy po dobu nutnou ke splnění smlouvy (zpracování objednávky, vyskladnění a doručení zboží) a dále po dobu zákonné záruky (24 měsíců od převzetí zboží) či po dobu poskytnuté záruky smluvní.

Kupující bere na vědomí, že správce má dle § 31 zákona o účetnictví (č. 593/1991 Sb.) povinnost uschovat účetní doklady a účetní záznamy (faktury) po dobu 5 let počínajících koncem účetního období, kterého se týkají (to znamená, pokud nakoupíte zboží v průběhu roku 2018, musí být faktura uchována do konce roku 2023). Správce má také povinnost vyplývající z § 47 zákona o správě daní a poplatků (č. 337/1992 Sb.) uchovat fakturu po dobu 3 let od konce zdaňovacího období, v němž vznikla daňová povinnost související s fakturou (to znamená, pokud nakoupíte zboží v průběhu roku 2018, musí být faktura pro účely daňového řízení uchována do konce roku 2021). Faktura obsahuje následující osobní údaje: jméno, příjmení a adresu, Gsm nebo Telefonní číslo a email.

Pro plátce DPH

Kupující bere rovněž na vědomí, že správce má dle § 35 zákona o dani z přidané hodnoty (č. 235/2004 Sb.), povinnost uschovat daňové doklady po dobu 10 let od konce zdaňovacího období, ve kterém se plnění uskutečnilo (to znamená, pokud nakoupíte zboží v průběhu roku 2018, musí být faktura uchována do konce roku 2028). Daňový doklad obsahuje následující osobní údaje: jméno, příjmení a adresu, Gsm nebo Telefonní číslo a email .

Práva kupujícího ve vztahu k osobním údajům

Kupující dále bere na vědomí, že dle článků 15 až 21 GDPR má právo:

a)      na přístup k osobním údajům, které sestává z práva získat od správce potvrzení, zda osobní údaje, které se ho týkají, jsou či nejsou zpracovávány, a pokud je tomu tak, má právo získat přístup k těmto osobním údajům a k informacím vymezeným v článku 15 GDPR;

b)      na opravu nepřesných osobních údajů, které se ho týkají, dále s přihlédnutím k účelům zpracování má kupující právo na doplnění neúplných osobních údajů, a to i poskytnutím dodatečného prohlášení dle článku 16 GDPR;

c)      na výmaz („právo být zapomenut“), které spočívá v tom, že správce bez zbytečného odkladu vymaže osobní údaje, které se kupujícího týkají, jakmile již nebudou potřebné pro účely plnění smlouvy, pokud není dán jiný právní důvod pro jejich další zpracování;

d)      na omezení zpracování osobních údajů v případech vymezených článkem 18 GDPR;

e)      na přenositelnost údajů dle podmínek článku 20 GDPR;

f)       vznést námitku proti zpracování osobních údajů dle článku 21 GDPR.

Správce poskytne kupujícímu na žádost informace o přijatých opatřeních v každém případě nejpozději do 15 dnů od obdržení žádosti.

Správce se zavazuje poskytnout kupujícímu v případě, že využije své právo na přístup k osobním údajům, bezplatně kromě první kopie zpracovávaných osobních údajů také bezplatnou druhou kopii, pokud o ni kupující požádá.

V případě pochybností o zpracovávání osobních údajů má kupující právo obrátit se na Úřad pro ochranu osobních údajů, který je v této oblasti dozorovým orgánem, a podat k němu stížnost.

Prodávající umožní nákup bez registrace, přičemž údaje neregistrovaných kupujících využije výhradně k plnění předmětu smlouvy, nikoliv k marketingovým či obchodním účelům.

A K C E AKCE POSTELE AKCE 1+1 MATRACE ZDARMA AKCE ROŠTY AKCE MATRACE AKCE MATRACOVÉ PODLOŽKY AKCE ANATOMICKÉ POLŠTÁŘE AKCE LŮŽKOVINY POSTELE DLE MATERIÁLU DLE TYPU POSTELE - DOPLŇKY MATRACE DLE MATERIÁLU DLE URČENÍ ROŠTY Pevné lamelové Polohovatelné lamelové Motorové lamelové Výklopné lamelové pro úložný prostor Pevné laťové smrkové Polohovatelné laťové smrkové Výklopné laťové smrkové pro úložný prostor Pevné laťové bukové MATRACOVÉ PODLOŽKY Latexové Paměťová VISCO pěna Studená pěna HR Polyuretanové PUR PĚNOVÉ POLŠTÁŘE Gelové Paměťová Bio pěna Paměťová Visco pěna Latex + Zdravotní LŮŽKOVINY DLE HŘEJIVOSTI DLE TYPU DOPLŇKY Matracové chrániče Matracové potahy - ZAKÁZKOVÁ VÝROBA VÝROBCI BMB postele a doplňky MATERASSO matrace a rošty MABO matrace a rošty D.P.V. ŘEŠETO matrace a rošty MAGNIFLEX matrace a polštáře UNAR matrace a rošty MORAVIA COMFORT matrace EVERY lůžkoviny SNOOZE matrace a postele
Materasso Magniflex BMB HP Nábytek Ahorn MORAVIA COMFORT Unar Every DPV MABO Skříně

 

Zásady zdravého spánku

Zásady zdravého spánku

Kamenná prodejna

Prodejna Prodejna Prodejna

Facebook

 
INFOLINKA 604 181 815 (9:00 - 17:30 hod)
Nákup bez registrace!
0 Kč | Do košíku
 
   
A K C E AKCE POSTELE AKCE 1+1 MATRACE ZDARMA AKCE ROŠTY AKCE MATRACE AKCE MATRACOVÉ PODLOŽKY AKCE ANATOMICKÉ POLŠTÁŘE AKCE LŮŽKOVINY POSTELE DLE MATERIÁLU DLE TYPU POSTELE - DOPLŇKY MATRACE DLE MATERIÁLU DLE URČENÍ ROŠTY Pevné lamelové Polohovatelné lamelové Motorové lamelové Výklopné lamelové pro úložný prostor Pevné laťové smrkové Polohovatelné laťové smrkové Výklopné laťové smrkové pro úložný prostor Pevné laťové bukové MATRACOVÉ PODLOŽKY Latexové Paměťová VISCO pěna Studená pěna HR Polyuretanové PUR PĚNOVÉ POLŠTÁŘE Gelové Paměťová Bio pěna Paměťová Visco pěna Latex + Zdravotní LŮŽKOVINY DLE HŘEJIVOSTI DLE TYPU DOPLŇKY Matracové chrániče Matracové potahy - ZAKÁZKOVÁ VÝROBA VÝROBCI BMB postele a doplňky MATERASSO matrace a rošty MABO matrace a rošty D.P.V. ŘEŠETO matrace a rošty MAGNIFLEX matrace a polštáře UNAR matrace a rošty MORAVIA COMFORT matrace EVERY lůžkoviny SNOOZE matrace a postele

      Zavoláme zdarma zpět

Máte zájem o nějaký z našich produktů a potřebujete poradit?

Odešlete Vaše telefonní číslo a my Vám zdarma zavoláme zpět.

Pokračovat
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Souhlasím | Další informace
Certifikované obchodní podmínky dTest