Ochrana osobních údajů

Správcem osobních údajů poskytnutých za účelem plnění předmětu smlouvy je prodávající.

Identifikační a kontaktní údaje správce

Společnost / Jméno a příjmení : Postele-Matrace-Rosty / Tomáš Labuda f.o.

Sídlo / Bydliště : Lesní 1929/30 Jablonec nad Nisou, 466 01

IČ : 86708660

DIČ : CZ7902232558

Telefon : + 420 604 181 815

E-mail : info@postele-matrace-rosty.cz

Kontaktní adresa / Provozovna : Podhorská 138, Jablonec nad Nisou - Paseky, 466 02.

Účel zpracování, rozsah osobních údajů a právní základ pro zpracování

Kupující bere na vědomí, že pro účely uzavření kupní smlouvy, její následné plnění (zpracování objednávky, zajištění vyskladnění a doručení zboží) a případného řešení práv z vadného plnění (reklamací) správce zpracuje a uchová v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, obecné nařízení o ochraně osobních údajů (dále jen GDPR), jeho osobní údaje v následujícím rozsahu: jméno, příjmení, adresa, e-mail a telefonní číslo (případně doplnit další údaje, které se budou zpracovávat – platební údaje atp.).

Právním základem pro zpracování osobních údajů je v souladu s článkem 6 odst. 1 písm. b) GDPR plnění smlouvy, jejíž smluvní stranou je kupující.

Kategorie příjemců/příjemci osobních údajů

 Správce se zavazuje osobní údaje kupujícího neposkytnout jiným subjektům než následujícím zpracovatelům:

 a)      smluvnímu dopravci PPL nebo Toptrans, za účelem dodání zboží,  přičemž údaje budou poskytnuty v následujícím rozsahu: jméno, příjmení, adresa, e-mail, telefonní číslo.

b)      provozovateli portálu Heureka.cz za účelem generování a zasílání dotazníků spokojenosti s nákupem v rámci programu Ověřeno zákazníky, do něhož je internetový obchod zapojen. Právním základem pro zpracování je v tomto případě v souladu s článkem 6 odst. 1 písm. f) GDPR oprávněný zájem správce, který spočívá ve zjišťování spokojenosti kupujícího s nákupem u správce. Zasílání dotazníků se týká všech kupujících, kteří neodmítli zasílání obchodních sdělení ve smyslu § 7 odst. 3 zákona o některých službách informační společnosti (č. 480/2004 Sb.), a je prováděno po každém nákupu na internetovém obchodu. Provozovatel portálu Heureka.cz je oprávněn předanou e-mailovou adresu použít výhradně za účelem vygenerování a zaslání dotazníku spokojenosti ve smyslu Podmínek programu Ověřeno zákazníky dostupných zde: sluzby.heureka.cz/napoveda/podminky-a-dulezite-dokumenty/. Proti zasílání e-mailových dotazníků v rámci programu Ověřeno zákazníky může kupující kdykoli vyjádřit námitku odmítnutím dalších dotazníků pomocí odkazu v e-mailu s dotazníkem. V případě námitky nebude dotazník kupujícímu dále zasílán.

Doba uložení

Osobní údaje budou správcem uloženy po dobu nutnou ke splnění smlouvy (zpracování objednávky, vyskladnění a doručení zboží) a dále po dobu zákonné záruky (24 měsíců od převzetí zboží) či po dobu poskytnuté záruky smluvní.

Kupující bere na vědomí, že správce má dle § 31 zákona o účetnictví (č. 593/1991 Sb.) povinnost uschovat účetní doklady a účetní záznamy (faktury) po dobu 5 let počínajících koncem účetního období, kterého se týkají (to znamená, pokud nakoupíte zboží v průběhu roku 2018, musí být faktura uchována do konce roku 2023). Správce má také povinnost vyplývající z § 47 zákona o správě daní a poplatků (č. 337/1992 Sb.) uchovat fakturu po dobu 3 let od konce zdaňovacího období, v němž vznikla daňová povinnost související s fakturou (to znamená, pokud nakoupíte zboží v průběhu roku 2018, musí být faktura pro účely daňového řízení uchována do konce roku 2021). Faktura obsahuje následující osobní údaje: jméno, příjmení a adresu, Gsm nebo Telefonní číslo a email.

Pro plátce DPH

Kupující bere rovněž na vědomí, že správce má dle § 35 zákona o dani z přidané hodnoty (č. 235/2004 Sb.), povinnost uschovat daňové doklady po dobu 10 let od konce zdaňovacího období, ve kterém se plnění uskutečnilo (to znamená, pokud nakoupíte zboží v průběhu roku 2018, musí být faktura uchována do konce roku 2028). Daňový doklad obsahuje následující osobní údaje: jméno, příjmení a adresu, Gsm nebo Telefonní číslo a email .

Práva kupujícího ve vztahu k osobním údajům

Kupující dále bere na vědomí, že dle článků 15 až 21 GDPR má právo:

a)      na přístup k osobním údajům, které sestává z práva získat od správce potvrzení, zda osobní údaje, které se ho týkají, jsou či nejsou zpracovávány, a pokud je tomu tak, má právo získat přístup k těmto osobním údajům a k informacím vymezeným v článku 15 GDPR;

b)      na opravu nepřesných osobních údajů, které se ho týkají, dále s přihlédnutím k účelům zpracování má kupující právo na doplnění neúplných osobních údajů, a to i poskytnutím dodatečného prohlášení dle článku 16 GDPR;

c)      na výmaz („právo být zapomenut“), které spočívá v tom, že správce bez zbytečného odkladu vymaže osobní údaje, které se kupujícího týkají, jakmile již nebudou potřebné pro účely plnění smlouvy, pokud není dán jiný právní důvod pro jejich další zpracování;

d)      na omezení zpracování osobních údajů v případech vymezených článkem 18 GDPR;

e)      na přenositelnost údajů dle podmínek článku 20 GDPR;

f)       vznést námitku proti zpracování osobních údajů dle článku 21 GDPR.

Správce poskytne kupujícímu na žádost informace o přijatých opatřeních v každém případě nejpozději do 15 dnů od obdržení žádosti.

Správce se zavazuje poskytnout kupujícímu v případě, že využije své právo na přístup k osobním údajům, bezplatně kromě první kopie zpracovávaných osobních údajů také bezplatnou druhou kopii, pokud o ni kupující požádá.

V případě pochybností o zpracovávání osobních údajů má kupující právo obrátit se na Úřad pro ochranu osobních údajů, který je v této oblasti dozorovým orgánem, a podat k němu stížnost.

Prodávající umožní nákup bez registrace, přičemž údaje neregistrovaných kupujících využije výhradně k plnění předmětu smlouvy, nikoliv k marketingovým či obchodním účelům.

A K C E AKCE POSTELE AKCE 1+1 MATRACE ZDARMA AKCE ROŠTY AKCE MATRACE AKCE MATRACOVÉ PODLOŽKY AKCE ANATOMICKÉ POLŠTÁŘE AKCE LŮŽKOVINY POSTELE DLE MATERIÁLU DLE TYPU POSTELE - DOPLŇKY MATRACE DLE MATERIÁLU DLE URČENÍ ROŠTY Pevné lamelové Polohovatelné lamelové Motorové lamelové Výklopné lamelové - pro úložný prostor Laťové rošty MATRACOVÉ PODLOŽKY Latexové Paměťová VISCO pěna Studená pěna HR Polyuretanové PUR PĚNOVÉ POLŠTÁŘE Gelové Paměťová Bio pěna Paměťová Visco pěna Latex + Zdravotní LŮŽKOVINY DLE HŘEJIVOSTI DLE TYPU DOPLŇKY Matracové chrániče Matracové potahy - ZAKÁZKOVÁ VÝROBA VÝROBCI BMB postele a doplňky MATERASSO matrace a rošty MABO matrace a rošty UNAR matrace a rošty MORAVIA COMFORT matrace EVERY lůžkoviny SNOOZE matrace a postele
BMB MORAVIA COMFORT Klinmam Unar Materasso MABO Vykona Skříně

 

Zásady zdravého spánku

Zásady zdravého spánku

Kamenná prodejna

Prodejna Prodejna Prodejna

Facebook

 
   
A K C E AKCE POSTELE AKCE 1+1 MATRACE ZDARMA AKCE ROŠTY AKCE MATRACE AKCE MATRACOVÉ PODLOŽKY AKCE ANATOMICKÉ POLŠTÁŘE AKCE LŮŽKOVINY POSTELE DLE MATERIÁLU DLE TYPU POSTELE - DOPLŇKY MATRACE DLE MATERIÁLU DLE URČENÍ ROŠTY Pevné lamelové Polohovatelné lamelové Motorové lamelové Výklopné lamelové - pro úložný prostor Laťové rošty MATRACOVÉ PODLOŽKY Latexové Paměťová VISCO pěna Studená pěna HR Polyuretanové PUR PĚNOVÉ POLŠTÁŘE Gelové Paměťová Bio pěna Paměťová Visco pěna Latex + Zdravotní LŮŽKOVINY DLE HŘEJIVOSTI DLE TYPU DOPLŇKY Matracové chrániče Matracové potahy - ZAKÁZKOVÁ VÝROBA VÝROBCI BMB postele a doplňky MATERASSO matrace a rošty MABO matrace a rošty UNAR matrace a rošty MORAVIA COMFORT matrace EVERY lůžkoviny SNOOZE matrace a postele

      Zavoláme zdarma zpět

Máte zájem o nějaký z našich produktů a potřebujete poradit?

Odešlete Vaše telefonní číslo a my Vám zdarma zavoláme zpět.

Pokračovat
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Souhlasím | Další informace
Certifikované obchodní podmínky dTest Certifikované obchodní podmínky dTest